Saamamme palaute / hankkeittemme suosittelijat


Olemme Musiikki on elämää -esityksien yhteydessä keränneet kirjallista palautetta opetushenkilökunnalta. Sen avulla pystymme kehittämään projekteitamme eteenpäin.

Kaikki palautteeseen vastanneet ovat kokeneet esityksemme erittäin tarpeelliseksi tai tarpeelliseksi lapsille ja opetushenkilökunnalle. Kaikki koulut ottaisivat meidät mielellään uudestaan esiintymään. Ohessa on muutama kirjallinen kommentti:


"Esitys toi paljon iloa ja positiivisuutta koko kouluyhteisöön (laulut raikasivat käytävillä). Aikuisille esitys antoi kaivatun lepohetken ja uutta energiaa arkeen. Lapset saivat esityksestä iloa, energiaa, itsevarmuutta. He nauttivat esityksestä ja hyväntuulisuutta riitti koko päiväksi esityksen jälkeen. Jotkut lapsista myös näkivät itsensä myönteisemmin henkilökohtaisten laulujen kautta."


"Hienoa oli, että jokainen oppilas otettiin henkilökohtaisesti laululla mukaan esitykseen. Esitystapa oli rento ja helposti lähestyttävä, koska ei ollut erillistä lavaa"


"Biisit voisi laittaa etukäteen opettajalle, niin ope/avustaja voisi viittoa tukiviittomin lapsille. Esitys oli mielestämme erittäin hyvä ja lasten osallistaminen oli hyvin mielekästä ja mukavaa. Ilmapiiri oli todella mukava ja lämminhenkinen ja oli mukavaa, että lapset saivat olla miten halusivat (maata, istua, tanssia, laulaa, soittaa). Iso kiitos teille kaikille, esitys ilahdutti suuresti kaikkia!"

Suosittelijat

Hankkeen suosittelijoina toimivat artisti Tuure Kilpeläinen, kehitysvammaisten psykologi Anna Kovanen, sekä kehitysvammaisten lasten koulunkäyntiavustaja Anni Wallenius.

Tuleeko sinulle ideoita tai ajatuksia projekteistamme? Ole meihin yhteydessä ja jutellaan lisää.

© 2017 Elämä on musiikkia. Työryhmä omistaa kaikki oikeudet valokuvista.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita