Keitä me olemme

Elämä on musiikkia -työryhmä koostuu kolmesta taiteen ammattilaisesta, jotka viettävät vapaa-aikaansa keskenään myös muutenkin kuin työn merkeissä.

 

Pauli Korjus


Pauli Korjus on helsinkiläinen muusikko ja säveltäjä, joka vaikuttaa mm. Kuningasidea -yhtyeessä  bändin toisena laulajana, sanoittajana ja säveltäjänä. Hän on säveltänyt kappaleita myös mm. Teflon Brothersille.

Musiikin lisäksi Korjus työskentelee kehitysvammaisten lasten iltapäiväkerhon ohjaajana ja opiskelee sosionomiksi.

Väinö Wallenius


Väinö Wallenius on helsinkiläinen musiikin ammattilainen, joka vaikuttaa mm. Kuningasidea -yhtyeessä bändin toisena laulajana, sanoittajana ja säveltäjänä.

Kuningasidean lisäksi Väinö on säveltänyt ja sanoittanut kappaleita mm. Pyhimykselle, Teflon Brothersille, Anna Abreulle, ElliNooralle, Tuomas Kauhaselle, Mariskalle, Stigille ja Jari Sillanpäälle.

Paula Kovanen


Paula Kovanen on kulttuurituottaja (amk), jonka suuntautuminen on sosiaali- ja kulttuurityön yhdistäminen. Kovanen opiskelee myös tällä hetkellä teatteri-ilmaisun ohjaajaksi (amk) Turun taideakatemialla.

Erityisryhmille suunnattujen hankkeiden lisäksi Kovanen on tuottanut mm. musiikkivideoita, taidenäyttelyitä ja erilaisia tapahtumia.

Paula on työskennellyt myös näyttelijä eri ammattiteattereissa, sekä kuvauspuolella vuodesta 2014 lähtien.

.

Miksi haluamme tehdä taidetta erityisryhmille?

Elämä on musiikkia -on ammattitaiteiljoista koostuva työryhmä, jonka missiona on tuottaa kehitysvammaisille lapsille maksuttomia, erilaisia musiikkihankkeita, joissa yhdistyy sosiaali- ja kulttuurityö. Vuonna 2014 perustettu työryhmä sai alkunsa, kun mietimme miksi kehitysvammaisille lapsille ei tuoteta niin paljoa omia taidehankkeita. Ideariihestä syntyi Elämä on musiikkia -työryhmä.


Tavoitteemme ovat:


Tuottaa hyvinvointia taiteen avulla

Uskomme taiteen parantavaan vaikutukseen. Yhtenä tavoitteenamme on tarjota kehitysvammaisille lapsille kokemus, jossa osallistuvan taiteen avulla lapsi saa onnistumisen tunteita, kokee kuuluvansa ryhmään sekä innostuu mahdollisesti harrastamaan musiikkia tai muita taidemuotoja jatkossakin.

.

Tuottaa taidetta erityisryhmille

Koemme, että kun parannetaan lasten ja nuorten hyvinvointia, on tärkeää ottaa huomioon myös erityislapset/ryhmät. Yhtenä suurena motivaationamme on ajatus, että taide kuuluu kaikille.

Tuottaa matalankynnyksen hankkeita

Erityislapsille voi olla haastavaa päästä liikkumaan koulun ulkopuolelle ja taiteeseen suunnatut resurssit ovat pieniä. Kaikki hankkeemme ovat helposti liikuteltavissa sekä maksuttomia lapsille.

Tutkia ja kehittää kultttuuri -ja sosiaalityön yhdistämistä

Työryhmäämme kiinnostaa ne mahdollisuudet ja rajapintojen tutkiminen, joita kulttuuri- ja sosiaalityön yhdistäminen mahdollistaa.

© 2017 Elämä on musiikkia. Työryhmä omistaa kaikki oikeudet valokuvista.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita